LESVOS AIRPORT TAXI SERVICE

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση και κάλυψη πάσης φύσεως αναγκών μετακίνησης – εκδρομές, μεταφορά και μετάβαση από και προς αεροδρόμιο, λιμάνι, νοσοκομείο, αγορά, ψώνια, αρχαιολογικούς χώρους, παραλίες, νυχτερινή έξοδο κτλ. – τόσο των κατοίκων της Αττικής και της Λέσβου, όσο και των επισκεπτών και τουριστών αυτών των περιοχών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων με ή χωρίς οδηγό (privet taxi) στις πιο προνομιακές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα δωρεάν παράδοσης και παραλαβής του οχήματος από οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί ο πελάτης π.χ. αεροδρόμιο, λιμάνι, ξενοδοχείο Cavo Christo ή οποιοδήποτε άλλο κατάλυμα. Παρέχονται υπηρεσίες μετάβασης, αναμονής και επιστροφής στον τόπο διαμονής για εκδρομές, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, παραλίες, επισκέψεις σε ιατρούς, ψώνια, νυχτερινή έξοδο και ό,τι άλλο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΟΔΗΓΟΙ

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων μας είναι έμπειροι επαγγελματίες, πρόθυμοι να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών. Άκρως ευσυνείδητοι και προσεκτικοί στη δουλεία τους, πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση αυτού του επαγγέλματος, άδεια οδήγησης, πιστοποίηση καταλληλότητας από ιατρούς. Κύριο μέλημά τους αποτελεί η ασφάλεια των μετακινήσεων και η ανάδειξη της φιλοξενίας του τόπου και των κατοίκων του.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η εταιρεία μας διαθέτει συνολικά δώδεκα (12) καινούργια ΙΧ επιβατηγά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα χωρητικότητας ενός (1) έως οκτώ (8) ατόμων. Επιπλέον, υπάρχει πρόβλεψη πρόσβασης στα οχήματα ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες (ΑΜΕΑ). Όλα τα αυτοκίνητα έχουν πιστοποίηση εκπομπής ρύπων Euro 6 – 2. Ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να ενοικιάσει όποιο αμάξι επιθυμεί και να γίνει ο οδηγός αυτού ή να το ενοικιάσει με οδηγό (privet taxi).

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της ενοικίασης αυτοκινήτου με ή χωρίς οδηγό για την κάλυψη των πάσης φύσεως αναγκών μετακίνησής τους, όπως εκδρομές σε παραδοσιακούς οικισμούς του νομού Λέσβου και Αττικής, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ιαματικά λουτρά, πρόσβαση σε κοσμοπολίτικες παραλίες ή και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές, όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα προσέγγισής τους μεγάλου τύπου οχήματα μαζικής μεταφοράς ( λεωφορεία).
Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ο ίδιος τις περιοχές, τους τόπους και τα σημεία που επιθυμεί να επισκεφτεί ή να επιλέξει μια από τις οργανωμένες ενδεικτικά προτεινόμενες εκδρομές μας. Αυτό παρέχει απόλυτη ευελιξία στο εκδρομικό πρόγραμμα, το οποίο προσαρμόζεται αποκλειστικά στις ανάγκες του καθενός.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΔΥΤΙΚΗ ΛΕΣΒΟΣ (LESVOS WEST)

Ο πελάτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική εναλλαγή του φυσικού τοπίου της Λέσβου και να ανακαλύψει τα αποτελέσματα της δύναμης της φύσης, που διαμόρφωσε τον τόπο και τους κατοίκους του. Στη διαδρομή συναντά κανείς τα χωριά Πέτρα, Σκουτάρος, Σκαλοχώρι, Άντισσα, Βατούσα, Σίγρι (επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας), Σκάλα Ερεσσού με τη μοναδική αμμουδερή παραλία της, τόπος καταγωγής της διάσημης λυρικής ποιήτριας, Σαπφούς.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΩΡΙΑ

Η εκδρομή στους παραδοσιακούς οικισμούς της Λέσβου περιλαμβάνει την επίσκεψη στα παραδοσιακά χωριά της Στύψης, της Πελόπης, του Μανταμάδου, της Αγίας Παρασκευής με επίσκεψη στο Μουσείο Ελαιουργίας Λέσβου, στάση στις Αλυκές του κόλπου της Καλλονής, προκειμένου να θαυμάσει κανείς τον παγκοσμίου φήμης υδροβιότοπο, γνωστό για την μοναδική χλωρίδα και πανίδα του, η οποία αποτέλεσε πεδίο επιστημονικής έρευνας του αρχαίου φιλοσόφου Αριστοτέλη. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν την μαγευτική εμπειρία να δουν από κοντά το σπάνιο θέαμα των ροζ φλαμέγκο από το ειδικά διαμορφωμένο παρατηρητήριο για τον σκοπό αυτό.

ΝΟΤΙΑ ΛΕΣΒΟΣ

Η εκδρομή στο νότιο τμήμα του νησιού περιλαμβάνει επίσκεψη στον ορεινό, παραδοσιακό οικισμό της Αγιάσου. Στην Αγιάσο οι εκδρομείς μπορούν να απολαύσουν έναν περίπατο στα στενά λιθόστρωτα σοκάκια του χωριού, να πιουν παραδοσιακά σερβιρισμένο ελληνικό καφέ σε σκεύη κατασκευασμένα από πηλό και ζωγραφισμένα με την παραδοσιακή λαϊκή τεχνοτροπία, η οποία αποτελεί σημείο ορόσημο της λαϊκής τέχνης της Λέσβου. Μετά την Αγιάσο σε μία διαδρομή, η οποία περνά μέσα από ένα πλήθος χωριών του Κόλπου της Γέρας, καταλήγουμε στο παραθαλάσσιο Πλωμάρι για……ούζο! Τι άλλο!!! Στο Πλωμάρι μπορεί κανείς να επισκεφτεί το Μουσείο του ούζου. Άλλωστε, πρόκειται για το χωριό, το οποίο φημίζεται όσο κανένα άλλο για την παραγωγή του ούζου. Στο πλήθος των μικρών ταβερνών ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα ποτήρι ούζο σερβιρισμένο με πολλούς ψαρομεζέδες. Για το τέλος, μία στάση στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου για μπάνιο ή καφέ αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ –ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η εκδρομή ξεκινά από το χωριό της Πέτρας και περιλαμβάνει δύο εναλλακτικές διαδρομές: α) Βαφειός-Άργενος-Συκαμινέα-Κάπη-Μανταμάδος-Μυτιλήνη και β) Πετρί-Στύψη-Πελόπη-Κάπη-Μανταμάδος. Όποια από τις δύο διαδρομές και αν επιλέξει κανείς θα εντυπωσιαστεί από την καταπράσινη φύση και την μοναδική εναλλαγή των τοπίων. Καταπράσινα βουνά, αιωνόβια πλατάνια, δροσερές πηγές νερού και κρυφές παραλίες για κάθε γούστο. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο και τα ιαματικά λουτρά του κόλπου της Γέρας (Thermal Spa).

ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ

Ένα γραφικότατο ψαροχώρι με την επιβλητική Παναγιά Γοργόνα χτισμένη πάνω στο βράχο, μέσα στη θάλασσα. Πηγή έμπνευσης του περίφημου νεοέλληνα λογοτέχνη Στράτη Μυριβήλη. Η Σκάλα Συκαμινέας φημίζεται για τα εκλεκτά εδέσματά της, τα οποία από την παραγωγή δίνονται άμεσα στην κατανάλωση. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και τις εντυπωσιακές βουτιές των δελφινιών, που την ίδια στιγμή κάνουν την εμφάνισή τους πολύ κοντά στη στεριά.

ΜΗΘΥΜΝΑ (ΜΟΛΥΒΟΣ)

Ο αρχαιολογικά διατηρητέος οικισμός αφήνει με το στόμα ανοιχτό και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Χτισμένος αμφιθεατρικά σε έναν λόφο, πάνω στον οποίο δεσπόζει ένα άριστα διατηρημένο κάστρο. Το χωριό μοιάζει με αποκομμένο από την στεριά καθώς βρέχεται από τα τρία του σημεία με θάλασσα. Περίφημη πόλις – κράτος της αρχαιότητας και τόπος καταγωγής του Αρίωνα, η Μήθυμνα (Μόλυβος) διαθέτει μοναδική αύρα, κυρίως, για ρομαντικούς. Προτείνεται ως μια ξεκούραστη, γρήγορη και απολαυστική εκδρομή για περίπατο, ψώνια, καφέ και δείπνο.